Князев заявляє, що затриманих злочинців підозрюють у ряді інших злочинів

Злочинну групу, затриману співробітниками Нацполіції, яка причетна до 9 злочинів, скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів, підозрюють у скоєнні ще ряду аналогічних правопорушень.

Про це на брифінгу у понеділок заявив очільник Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми не можемо коментувати хід розслідування, але воно не закінчиться тільки цим переліком правопорушень, які зазначив міністр (Арсен Аваков - ред.). Ми бачимо ще ряд правопорушень, в яких ми підозрюємо групу цих злочинців, які вчиняли аналогічні злочини на території України», -  сказав Князєв.

Читайте також: Аваков заявив про затримання групи виконавців дев'яти резонансних злочинів

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зробив заяву щодо затримання на території України співробітниками Нацполіції злочинної групи, яка причетна до 9 злочинів, скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів. Затримання відбулося в момент, коли злочинці їхали підірвати угорський пам'ятник на Закарпатті.

Серед злочинів, які скоїла ця група, - вкидання гранати на вулиці Грушевського на День Незалежності у Києві, внаслідок чого постраждали рідні Героя України Валерія Чібінєєва, і вкидання гранати 21 вересня у місті Умань, від якого постраждали громадяни держави Ізраїль.