Нардепа Добродомова запросили в НАЗК

НАЗК запросило народного депутата Дмитра Добродомова особисто прибути 20 вересня для ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК

"Офіційним листом Дмитра Добродомова було повідомлено, що 20 вересня о 10 годині ранку його очікують в Національному агентстві особисто", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, під час проведення повної перевірки е-декларації Добродомова за 2016 рік було виявлено порушення вимог щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, у зв’язку з чим складено протокол про адміністративне правопорушення.

Читайте також: Україні дали поради щодо антикорупційної реформи

У Нацагентстві пояснили, що відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення особа, стосовно якої проведено перевірку та встановлено факт адміністративного правопорушення, має особисто ознайомитися з протоколом, а у разі незгоди з його змістом вона має право надати заперечення або додаткові пояснення.

Після ознайомлення протокол буде передано на засідання Національного агентства для ухвалення рішення щодо доцільності направлення матеріалів справи до суду.