Комітет досі рахує поправки до закону про підвищення пенсій

До законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", ухваленого Верховною Радою в першому читанні, внесли поправки 74 народні депутати, зараз вони опрацьовуються комітетом ВР.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив заступник міністра соціальної політики Микола Шамбір.

"Я спілкуюся постійно з комітетом, який зараз узагальнює ці питання. Дійсно, надійшли пропозиції від 74 народних депутатів. Три тисячі чи не три тисячі - якраз зараз аналізується, ще немає остаточної цифри. Від депутатів є різні пропозиції, і ці питання зараз відпрацьовуються в комітеті", - зазначив Шамбір, коментуючи твердження народного депутата Вадима Денисенка про внесені три тисячі поправок до ухваленого в першому читанні законопроекту про підвищення пенсійного віку.

Він наголосив, що ухвалення закону в цілому залежить від Верховної Ради. 

Шамбір також зазначив, що ще не бачив поправок, які повносили народні депутати, бо вони "узагальнюються і вивчаються комітетом".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні народний депутат Денисенко заявив, що до ухваленого в першому читанні законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" було внесено близько трьох тисяч поправок, що є намаганням не допустити ухвалення закону.

Читайте також: Нардеп: Тисячами правок до пенсійної реформи намагаються "завалити закон"

Народні депутати 13 липня 2017 року підтримали у першому читанні урядовий законопроект № 6614 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій, який входить до пакету законопроектів в рамках пенсійної реформи.