Мати затриманого на Донбасі військового РФ приїхала в Україну

Відео

Мати затриманого на Донбасі російського військового Віктора Агєєва приїхала в Україну щоб побачитись з сином.

Про це повідомляє російське видання "Новая газета".

Як повідомив кореспондент газети П. Канигін, який супроводжує росіянку, "сьогодні, 21 липня, приблизно о 13 годині дня ми зі Світланою Вікторівною Агеєвою в'їхали на територію України на поїзді. Їдемо на зустріч з представниками української країни, які обіцяють нас супроводити до сина Світлани, Віктору Агєєва".

Зазначається, що вони в’їхали в Україну не через російсько-український кордон, побоюючись, що російські прикордонники не пропустять маму російського військового за внутрішнім паспортом. При цьому, за його словами, українська сторона у порядку виключення погодилась прийняти її без закордонного паспорта.

Видання також повідомило, що представники української сторони, яких він не називає, обіцяли організувати зустріч Світлани Агєєвої з сином.

Читайте також: Геращенко відповіла на заклик матері Агеєва про помилування: Просіть Путіна

Як відомо, затриманий на Донбасі військовослужбовець ЗС РФ Віктор Агеєв підтвердив, що був відправлений на Схід України після підписання контракту на службу у Збройних силах РФ.

Віктор Агеєв був затриманий українськими військовими у Луганській області. Зараз він перебуває в СІЗО у Старобільську.

Міноборони РФ очікувано спростувало інформацію про затримання російського військового, заявляючи, що Агеєв дійсно служив у ЗС РФ, але в минулому році звільнився в запас і на службу за контрактом не зараховувався.