Вступна кампанія: вже понад 39 тисяч абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети

Упродовж чотирьох днів вступної кампанії успішно зареєстровано 39 050 електронних кабінетів.

Таку інформацію надало ДП «Інфоресурс» станом на 9 годину ранку 3 липня, інформує прес-служба Міносвіти.

У МОН нагадали, що створювати кабінети абітурієнти зможуть до 18:00 25 липня. Подання електронних заяв на вступ до вишів буде відкрито 12 липня й триватиме до 18:00 26 липня.

Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише у вступників, які мають помилки в персональних даних у сертифікатах ЗНО чи атестатах. Наприклад, коли не збігаються прізвище, ім’я чи по батькові в паспорті та тій інформації, яка подавалася під час реєстрації на ЗНО. У такому разі вступнику необхідно звернутися за техпідтримкою до ДП «Інфоресурс» за телефоном (044) 239-86-18 або електронною поштою ez@inforesurs.gov.ua.

Читайте також: Електронна база з питань освіти не постраждала від кібератаки - Кириленко

Для абітурієнтів створено покрокову інструкцію з реєстрації електронних кабінетів вступників, а також інструкцію, як зменшити розмір зображення для підвантаження фото та сканів документів.

У МОН також нагадали, що з 29 червня до 28 серпня міністерство організувало роботу «гарячих телефонних ліній» щодо вступної кампанії-2017. За цими номерами можна отримати консультації щодо вступу до вишів, повідомити про факти порушення законодавства про вищу освіту тощо.