Джапарова ніколи не принесе цензуру в Україну - Стець

Міністр інформаційної політики Юрій Стець переконаний, що Еміне Джапарова у статусі виконувача обов’язків міністра ніколи не стане запроваджувати цензуру в Україні.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі.

“Із того моменту (коли ВР проголосує за відставку Стеця. - Ред.) виконуючим обов’язки міністра інформаційної політики офіційно буде Еміне Джапарова, що мені особисто дуже подобається, тому що я вважаю, що це та людина, яка всередині процесів, по-перше, і що не менш важливо, - це та людина, яка ніколи не принесе у своїй діяльності цензуру в Україну”, - підкреслив Стець.

Водночас він висловив сподівання, що цієї середи профільний комітет підтримає його відставку, а у четвер відповідне рішення буде ухвалене у сесійній залі парламенту.

“Засідання комітету може бути в середу. Якщо в середу на комітеті буде розглянуто питання моєї відставки, у четвер воно може стояти на розгляді у залі”, - уточнив Стець.

Як повідомлялося, 31 травня Стець написав заяву про відставку з посади міністра інформаційної політики України. Причиною такого кроку він назвав погіршення стану здоров'я. 

Він назвав нинішнього першого заступника міністра Еміне Джапарову своєю наступницею.