Склад правління НСТУ стане відомий у травні - наглядова рада

Сьогодні за підсумками голосування Наглядової ради ПАТ "НСТУ" обрано голову правління Суспільного - Зураба Аласанію. І вже в другій половині травня стане відомий склад правління НСТУ - команди, з якою новий очільник розпочне реформу Суспільного мовлення.

Про це повідомила на засіданні в Укрінформі заступник голови Наглядової ради Світлана Остапа.

"Результати голосування (за голову правління НСТУ - ред.) протягом 3 годин будуть оприлюднені на офіційному сайті "UA:Перший" і через кілька днів має бути підписаний контракт з Зурабом Аласанією, його має підписати голова Наглядової ради Тетяна Лебедєва. В 20-х числах травня буде вже відоме правління ПАТ "НСТУ". І таким чином голова з новим правлінням зможуть почати реформи", - сказала Остапа. 

За словами голова Наглядової ради "НСТУ" Тетяни Лебедєвої, в контракті зазначена така функція, як представлення і затвердження складу правління.

"Для мене найбільша цінність у цьому (сьогоднішньому голосуванні - ред.) - це консолідованість і взаємна повага один до одного, довіра і можливість спільно, поєднуючи наші зусилля і досвід, громадянські позиції, продовжувати брати активну участь у реформі, допомагати тій команді реформаторів, якій ми довірили сьогодні цю реформу, контролювати її від імені суспільства і підставляти плече, якщо це буде треба", - підкреслила голова Наглядової ради.