Грицак заявив про "зачіпки" у розслідуванні вбивства полковника СБУ

Голова Служби безпеки України Василь Грицак пообіцяв максимально швидко знайти вбивць полковника СБУ Олександра Хараберюша. 

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України. 

«Ми зробимо все, щоб максимально швидко знайти вбивць, я впевнений, що загибель Олександра – справа рук терористів, боротьба проти яких стала справою його життя», - сказав Грицак під час прощання у Маріуполі з убитим полковником СБУ.

А під час зустрічі з особовим складом Донецького управління голова СБУ закликав співробітників стати ще згуртованішими після цієї трагедії. 

«Нас не залякати цим цинічним вбивством. Вже є певні «зачіпки». Борги потрібно віддати швидко і з відсотками, всі можливості для цього у нас є», - наголосив Грицак.

Він також запевнив, що справа честі для колективу Служби - надати родині загиблого всебічну підтримку. «Ми ніколи не полишаємо своїх у біді, турбота про майбутнє його доньок Вероніки та Олександри відтепер - наша відповідальність», - запевнив Грицак.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю у Маріуполі на центральній алеї Старокримського кладовища відбулося прощання з убитим під час теракту полковником Служби безпеки України Олександром Хараберюшом.

У п'ятницю, 31 березня, у Маріуполі підірвали автомобіль, в якому перебував співробітник СБУ полковник Олександр Хараберюш. Без батька залишилося двоє малих дітей, молодшій доньці виповнилось лише два роки. Прокуратура відкрила провадження за статтею "теракт".