Журналісти показали маєтки заступника голови СБУ Демчини

Відео

Ольга Воловчук, цивільна дружина і мати трьох дітей першого заступника голови СБУ, начальника управління "К" Павла Демчини, володіє елітними автомобілями і проживає в двоповерховому будинку з критим басейном, приблизна вартість якого оцінюється в десять мільйонів гривень.

Про це повідомили журналісти проекту "Слідство.інфо".

Автопарк Воловчук складається з автомобілів Range Rover 2016 вартістю близько $100 тис., Mercedes-Benz 2016 року вартістю не менш $100 тис., Mazda 2014 і Peugeot 2012 випуску. А мати чиновника пенсіонерка Ніна Демчина впродовж останніх років стала власницею 3-кімнатної квартири у київській новобудівлі та будинку на 170 кв. м. в передмісті столиці.

У свою чергу, згідно з його електронної декларації за 2015 рік, сам Демчина проживає в гуртожитку СБУ, у нього немає авто, власного житла і заощаджень.

Відзначається, що будинок не значиться в публічному реєстрі нерухомості, офіційно встановити його власника практично неможливо.

"Підтвердити, що сім'я Павла Демчини живе саме в цьому маєтку, допомогла племінниця Ольги Воловчук. Дівчина по імені Юлія навчається в Києві і живе в гуртожитку. Однак на її сторінках у соцмережах чимало фотографій, зроблених саме в тому маєтку, з якого виїжджала на Range Rover Воловчук", - йдеться в розслідуванні.

Сам Демчина, якого помітили у того ж особняка, категорично спростовує причетність до власності.

Також повідомляється, що Воловчук володіє земельною ділянкою, розташованою недалеко від їх сімейного маєтку на Петропавлівській Борщагівці, там активно ведеться будівництво.

Офіційно Воловчук досі прописана у квартирі батьків у Рівненській області в селі Вараш, де на неї зареєстрована фірма, яка спеціалізується на торгівлі фармацевтичними препаратами. Фірма зареєстрована в тій же батьківській квартирі та не веде активної діяльності.