Геращенко вважає, що на місце "Гіві" поставлять "розумнішого ворога України"

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що він не став би особливо радіти смерті терориста "Гіві", те, що його ліквідували російські спецслужби або його товариші, означає, що на його місце поставлять розумнішу людину.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я чув про те, що сьогодні вранці "Гіві", можливо, було ліквідовано в Донецьку, хотілося б бачити підтвердження цього у вигляді похорону, фотографій з місця цієї події. Я не став би особливо радіти цій ситуації, оскільки "Гіві" був розумово обмеженою людиною. Те, що його ліквідували або російські спецслужби, або його товариші, означає тільки те, що, швидше за все, на його місце поставлять розумнішого і хитрішого, більш підлого ворога України. Це потрібно чітко розуміти", - сказав Геращенко.

Він додав, що "Гіві" був "тупим" виконавцем волі російських кураторів, який збирав "людських покидьків" з усієї Росії, який збирав антиукраїнськи налаштованих громадян і кидав їх у бій проти наших солдатів і офіцерів.

"Він звичайний негідник", - сказав депутат.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на журналіста Юрія Бутусова, сьогодні вранці у своєму кабінеті з ручного вогнемета РПО-А "Джміль" був убитий командир штурмового батальйону "Сомалі" "полковник ДНР" Михайло Толстих, більш відомий як "Гіві".