Наркотики їхали до Польщі, прикріплені магнітом - ДПСУ

Відео

У пункті пропуску «Рава-Руська» співробітники Державної прикордонної служби України виявили наркотичні речовини, які намагалися перевезти в Польщу. Пакунок з наркотиками був прикріплений магнітом до однієї з вантажівок, що перетинала кордон.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Близько 3-ї години на виїзд з України прибув вантажний автомобіль Mercedes української реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Наряд ретельно перевірив транспортний засіб. Також до огляду був залучений прикордонний службовий собака, який швидко встановив місце можливого сховку.

В автівці охоронці кордону знайшли пакунок, в якому знаходилося близько 200 грамів різних порошкоподібних, кристалоподібних та рослинних речовин, а також 6 шприців наповнених темно-коричневою рідиною. При цьому аби перемістити речовини через кордон ділки прикріпили пакунок до запасного колеса за допомогою магніту", - йдеться у повідомленні.

Про знахідку відразу були поінформовані співробітники СБУ в Львівській області, а також направлено повідомлення, для внесення до ЄРДР, про виявлення кримінального правопорушення за ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Тривають подальші слідчі дії.