СБУ закликає журналістів не вестися на "кремлівський фейкопад"

Речник СБУ Олена Гітлянська закликає журналістів бути виваженими щодо інформацій про нібито чергових українських "диверсантів".

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Сьогодні прямо фейкопад від кремлівського агітпропу та їх приспішників в Україні – ФСБ затримала чергових українських "диверсантів", стали відомі вигадані прізвища ліквідаторів мотороли, ми стежимо за кимось... Я не здивуюсь, якщо до вечора "з’ясується", що няша поклонська - наш агент, якого ми заслали до Держдуми для зниження її інтелектуального рівня... Шановні українські журналісти, будь ласка, не ведіться на все це!", - закликала вона.

Як повідомляв Укрінформ, Федеральна служба безпеки РФ у четвер заявила про чергове "затримання членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України" у місті Севастополі. 

Речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності, а спецслужби Росії роблять це з однією метою - "показати ефективність цієї спецслужби, ввести в оману російський народ та світову спільноту, нашкодити авторитету українських Збройних сил".