Нацгвардія налагоджує співпрацю із польськими військами

У Нацгвардії розпочалась робоча зустріч із делегацією Збройних сил Польщі на чолі із заступником командувача Головного командування ЗС Польщі генерал-майором Яном Шлівкою.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі НГУ.

«Сьогодні міжнародна підтримка є дуже важливим фактором. Нам дуже приємно, що ви прийняли запрошення і приїхали до України з такою потужною делегацією», - наголосив під час зустрічі польської делегації командувач Нацгвардії України Юрій Аллеров, підкресливши, що це свідчить про серйозність намірів польської сторони щодо розвитку співробітництва з НГУ.

Як зазначили в прес-службі Нацгвардії України, візит польської делегації триватиме до 10 листопада. За цей час представники ЗС Польщі ознайомляться з діяльністю Нацгвардії України, відвідають навчальні центри НГУ, а також обговорять співпрацю у сфері професійної підготовки та навчання особового складу, удосконалення системи управління, проведення спільних навчань.

Зазначається, що у 2015-2016 роках Польщу відвідали дві делегації Нацгвардії України. Проведені зустрічі дали можливість розпочати діалог та визначити напрямки співробітництва між Збройними силами Польщі та Національною гвардією України.