No candidate for block: lastnews Муженко: Першими демобілізують кращих

Муженко: Першими демобілізують кращих

Під час проведення демобілізації військовослужбовців шостої хвилі першими будуть звільнятися військові, які проявили себе під час служби найкращим чином чи мають складні сімейні обставини.

Про це написав у Фейсбуці начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко.

"Щодо демобілізації військовослужбовців 6-ї хвилі. За рішенням командирів найпершими будуть звільнятися кращі військовослужбовці і ті, які мають складні сімейні обставини. Всіх необхідно розрахувати у військовій частині. Фінансових ресурсів для цього достатньо", - йдеться у повідомленні.

Крім того, начальник Генштабу зазначив, що військовослужбовці шостої хвилі мобілізації не повинні залучатися з тих військових частин, які найближчим часом мають приступити до виконання завдань у зоні АТО на ротаційній основі: "Вони розраховуються і готуються до звільнення".

Загалом же, заплановано, що всі військовослужбовці шостої хвилі мобілізації мають бути звільненими до кінця жовтня, додав Муженко.