В Україні розпочався призов. Строковиків в АТО не направлятимуть

В Україні розпочався призов. Строковиків в АТО не направлятимуть

Фото
Укрінформ
Від сьогодні розпочався призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань України.

Про це Укрінформу повідомив керівник прес-служби Генерального штабу ЗС України Владислав Селезньов.

В рамках призовної кампанії, яка триватиме до кінця листопада, до військ (сил) планується відправити майже 14 тисяч юнаків віком від 20 до 27 років.

"Сьогодні розпочався призов громадян на строкову військову службу, який триватиме до 30 листопада. Уся необхідна підготовча робота у військових комісаріатах проведена. Усі вони приступили до роботи згідно з планами", - повідомив він.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (11 фото):

Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ.

У Генштабі зазначили, що обсяги осіннього призову менші порівняно з минулим весняним призовом на 2 700 осіб, тож підстав для очікування труднощів з невиконанням плану на сьогодні немає.

Всього під час призову планується призвати на строкову військову службу 13 908 осіб. З них до лав Збройних Сил України - 7 908, Національної Гвардії України - 5 000 осіб, Державної спеціальної служби транспорту - 1 000 осіб.

Жоден строковик не буде направлений до складу сил та засобів АТО.

Довідка. Призов проводиться відповідно до Указу Президента України від 29 березня 2016 року № 122/2016 "Про звільнення в запас в/службовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову в/службу у 2016 році" та розпорядження КМУ від 22.09.2016 № 684-р "Про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову в/службу, обсягу видатків для проведення призову у жовтні - листопаді 2016 року".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-