Марина Порошенко подарувала плавцям прапор на Паралімпіаду

Дружина Президента Марина Порошенко відвідала відкрите тренування плавців паралімпійської збірної та подарувала їм прапор на виступи у Ріо-де-Жанейро.

Перша леді прийшла у супроводі своїх дітей Олександри, Євгенії та Михайла, а також дітей з особливими потребами, повідомляє офіційний Інтернет-портал глави держави.

«Нехай цей синьо-жовтий стяг буде вашим оберегом і надихає на нові звершення! Всі українці підтримують вас, а Україна чекає ваших перемог!» - зауважила перша леді.

Зі свого боку паралімпійці презентували Марині Порошенко прапор із підписами всіх спортсменів.

Дружина Президента подякувала паралімпійцям за кожну вже здобуту нагороду та рекорд. «Кожна ваша медаль є не просто спортивним визнанням найвищого зразка, а дивовижною вірою в свої сили, підтримкою рідних та близьких; гордістю для всієї України. Своїм прикладом ви вселяєте віру й надію в серця мільйонів українців. Для всіх нас ви - зразок незламності й стимул для розвитку», - підкреслила вона.

Крім того, перша леді подякувала тренеру Національної збірної з плавання Геннадію Вдовиченку та всьому тренерському складу «за майстерність і вміння знаходити індивідуальний підхід до кожного спортсмена».

На зустріч зі спортсменами завітав і президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич.

Як повідомляв Укрінформ, на Паралімпіаді-2016 українська команда налічує 155 спортсменів, які з 7 по 18 вересня змагатимуться за медалі у 14-ти з 22-х видів спорту.

Урочисті проводи національної паралімпійської збірної України відбудуться 27 серпня о 19.00 на майдані Незалежності у Києві.

Фото прес-служби Президента України