У Києві затримали автокрадія "зі стажем"

Фото, відео

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який викрав автомобіль Chevrolet Aveo у Подільському районі Києва. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Про це повідомили у прес-службі київської поліції.

"Близько 04:00 на проспекті Правди невідомий чоловік підійшов до автомобіля Chevrolet Aveo. Зловмисник пошкодив замок водійських дверей і проник у салон. Після цього, зламавши замок запалення, за допомогою дротів запустив двигун машини та поїхав у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Поліцейським вдалося за півтори години встановити особу підозрюваного та затримали його на автомобільній заправці у Київській області. Ним виявився 47-річний киянин, раніше судимий за вчинення крадіжки та за незаконне заволодіння транспортним засобом, але звільнений від відбування основного покарання з іспитовим строком - два роки.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.