Порошенко знає, як завершити епоху "перетягування канатів" між військовими

Президент України Петро Порошенко підтримує ініціативу Генштабу щодо розроблення Доктрини застосування Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів під час оборони держави.

Про це він заявив на зустрічі з командирами Збройних Сил середньої військової ланки управління у Національному університеті оборони України ім. І.Черняховського, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу зупинитися на ще одній проблемі. Це - недостатній рівень взаємодії під час спільного застосування військових підрозділів Збройних Сил із підрозділами інших військових формувань і правоохоронних органів. Знаючи про цю проблему, я підтримую ініціативу Генерального штабу щодо розроблення Доктрини застосування Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів під час оборони держави, яка визначить єдині принципи і положення діяльності суб'єктів сил оборони, у тому числі з питань планування, підготовки, управління та їх забезпечення під час виконання завдань", - сказав Порошенко.

Він висловив переконання, що з набуттям чинності цього документа нарешті завершиться епоха "перетягування канатів" між різними силовими структурами, і ми перейдемо до їх узгодженого застосування та дій.