У "Борисполі" урочисто відкрили рейси іранської Mahan Air

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» урочисто відкрили перший в Україні рейс іранської авіакомпанії Mahan Air за маршрутом Київ - Тегеран. У посольстві Ісламської Республіки Іран пообіцяли користувачам нового авіаперевізника відкривати візу упродовж кількох годин. 

Про це сказав під час урочистостей посол Ісламської Республіки Іран в Україні Мохаммад Бехешті-Монфаред, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Це перша авіакомпанія, яка упродовж кількох років зайшла на ринок України та відкрила новий авіарейс. Ті, кто купуватиме квиток Maham Air, отримуватимуть візу у максимально стислі строки, буквально упродовж кількох годин», - запевнив посол. 

Новий авіарейс був запущений у партнерстві з українською авіакомпанією Um Air. 

“Це результат роботи Mahan Air та Um Air. Наші компанії співпрацювали більше року, аби організувати все це. На початковому етапі ми плануємо здійснювати три рейси на тиждень та забезпечити пасажиропотік між Україною та Іраном. Надалі ми плануємо організовувати транзитні рейси до Східної Азії з пересадкою у Тегерані», - зазначив перший радник генерального директора Mahan Air Аліярі Мехді. 

Він наголосив, що українці обслуговуватимуться в Тегерані у бізнес-залі аеропорту - незалежно від того, яким класом вони літатимуть. Переліт здійснюватиметься літаком Airbus 340, триватиме три години.