У «Борисполі» відкрили виставку «Жінки світу»

Фото

У терміналі D Міжнародного аеропорту «Бориспіль» 3 березня відбулося відкриття фотовиставки «Жінки світу: такі різні і такі прекрасні», реалізованої за підтримки інформагентства «Укрінформ».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в експозиції - понад два десятки фотозображень жінок з усіх куточків планети. Цікаво, що на знімках не зазначені країни, де вони були зроблені. Цей знак натякає, що скільки б не існувало стандартів краси, «жіноча краса» - загальносвітовий феномен.

На церемонії відкриття виступив Євген Дихне, виконуючий обов'язки гендиректора Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Він високо оцінив експозицію, додавши, що така виставка - зайвий привід для чоловіків задуматися про прекрасне.

«Тепер кожен, хто прилітає або відлітає з нашого аеропорту, зможуть подивитися на портрети жінок з усього світу, набратися доброго настрою», - сказав Дихне.

Олександр Харченко, генеральний директор інформагентства «Укрінформ», підкреслив, що, незважаючи на будь-які економічні негаразди, жінки завжди залишаються тим ідеалом, заради якого працюють і борються чоловіки.

«Я нещодавно прочитав соціологічне дослідження, в якому підрахували, що якщо раніше лише 3% жінок хотіли отримати у подарунок гроші, то сьогодні це вже 6%. Кажуть, це дуже тривожна економічна ознака. При всьому при цьому, той факт, що саме жінки мотивують нас реалізовувати амбітні проекти, а отже, рухають світ уперед – ніяк не змінився», - сказав Харченко.

Пасажири та гості аеропорту ще до церемонії відкриття з цікавістю розглядали запропоновані фотографії. Кілька груп іноземців з неприхованим захопленням переходили від стенду до стенду, робили селфі на фоні експозиції.

 

Фото: Олег Петрасюк/Укрінформ

Як зізнався Харченко, ідеєю виставки було «підняти настрій пасажирам» у довгі години очікування рейсів. Він додав, що спільний проект інформагентства «Укрінформ» і Міжнародного аеропорту «Бориспіль» з перших секунд викликав інтерес у аудиторії, а отже «робота була недаремною».