Путінському меру Армянська за побиття вагітної загрожує штраф

У Слідчому комітеті РФ вивчають матеріали, пов'язані з побиттям двох жінок головою міськради окупованого Армянська від партії "Єдина Росія".

Про це пише сайт armyansk.info.

Як наголошується, інцидент за участю голови міськради стався ще в липні біля пам'ятника «Гармата», коли той, за інформацією слідства, завдав побоїв двом жінкам, одна з яких була вагітною. Першій жінці чиновник завдав мінімум два удари ногою в голову – її госпіталізували в центральну лікарню Красноперекопська, встановивши забої та струс головного мозку.

При цьому причиною побиття, за словами однієї з постраждалих, стала відмова поступитися місцем меровы. «Ми з компанією були біля пам'ятника «Гармата» – це досить відоме в Армянську громадське місце. Туди ж прийшов Нижник з дружиною і сімейною парою Васильєвих. Нам відразу ж заявили, що ми заважаємо відпочивати адміністрації, і наше небажання залишати місце відпочинку призвело до того, що мене і мою подругу Нижник та Васильєв побили», – заявила жінка.

Також вона додала, що після події їй неодноразово та наполегливо радили відкликати свою заяву з поліції і самій вибачитися перед бешкетником. У свою чергу, сановний хуліган вирішив подати зустрічну заяву, стверджуючи, що саме він був побитий двома жінками.

У разі визнання Нижника винним за частиною 1 статті 116 КК РФ («Побої, вчинені з хуліганських спонукань»), йому загрожує штраф у розмірі 40 тисяч рублів, громадські або виправні роботи, або арешт на термін до трьох місяців, повідомляє видання.