Удар по підприємству у Харкові: двоє загиблих, семеро поранених

Оновлено

Унаслідок російського удару по підприємству в Харкові, за попередніми даними, двоє людей загинули, ще семеро осіб дістали поранення, виникла пожежа.

Про це повідомляє у Телеграмі міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«На місці ще одного удару ворожої ракети виявлено тіло ще одного загиблого. Іще одна людина поранена - забрала швидка», - йдеться у дописі.

Міський голова також повідомляв, що після удару по приватному підприємству, за попередньою інформацією, місцезнаходження трьох працівників неможливо встановити через велику пожежу.

Раніше начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляв у Телеграмі про одного загиблого і шістьох постраждалих.

«Окупанти вдарили по цивільному підприємству, яке займається звичайним друком. Попередньо - один загиблий, постраждали шість осіб. Є загоряння цеху з папером», - йшлося у дописі.

Загроза ударів зберігається, попередив Синєгубов. Відбою повітряної тривоги після масованого обстрілу ще не було.

Читайте також: Ворог активно атакує на сході та продовжує спроби прорватися на Харківщині - Нацгвардія

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня Росія завдала близько десяти ударів по Харкову. Станом на 11:15 було відомо про щонайменше п'ятьох постраждалих. Також війська РФ ударила по селищу Золочів у Богодухівському районі, де постраждали двоє людей, та місту Люботин у Харківському районі, там надали медичну допомогу двом постраждалим.