У Харкові для підприємців розвивають проєкти «Quick Help» і «Купуй харківське»

У Харкові для підтримки підприємців упроваджують проєкти «Quick Help» і «Купуй харківське».

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Харківська міська рада. 

“У місті Харкові впроваджують проєкти «Quick Help» і «Купуй харківське», які спрямовані на підтримку підприємців і розповсюдження їхньої продукції”, - йдеться у дописі.

Як розповів директор комунальної установи «Офіс реформ Харкова» Дмитро Давідьянц, «Quick Help» передбачає можливість отримати генератори та прилади високоякісного супутникового інтернету.

«Участь у цьому конкурсі може взяти кожен підприємець, чий бізнес зареєстрований у Харкові. Серед основних критеріїв відбору - створення робочих місць (не менше трьох), сума сплачуваних податків і соціальна відповідальність», - розповів Давідьянц.

Підприємцям видадуть понад 50 пакетів допомоги. Конкурс заявок триватиме до 30 квітня включно, кажуть у міськраді.

Читайте також: Цьогоріч на підтримку бізнесу Харківщини направлять ₴1,5 мільярда - Мінекономіки

За словами Давідьянца, проєкт «Купуй харківське» зараз розробляють. Його мета - реалізація продуктів місцевого виробника на ринках інших регіонів і країн.

“Фахівці розробляють комунікаційну стратегію, завдяки якій ми зможемо просувати харківський товар різноманітними шляхами - від таргетованої реклами до участі у виставках. Просувати продукти брендів будемо за кошти міжнародних донорів», - зазначив директор «Офісу реформ Харкова».

До проєкту можуть долучитися не тільки виробники продуктів, а й різноманітні установи, навчальні заклади тощо.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів удвічі збільшив розмір гранту, який можуть отримати бізнесмени Харкова й Харківської області, на старт або розвиток власної справи – до 500 тис. грн.

Фото: Суспільне Харків