На Луганщині росіяни завдали авіаударів по Невському та Білогорівці

Російські війська вдарили по Невському та Білогорівці Луганської області авіаційними бомбами.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

За словами начальника ОДА Артема Лисогора, минулої доби Невське атакувала ворожа авіація. Ще одного удару з повітря загарбники завдали по Білогорівці.

“Там, а також у Серебрянському лісництві, точилися бойові дії. Артилерією та мінометами загарбники поцілили по Стельмахівці, Греківці, Куземівці”, - поінформував Лисогор.

У неділю жителям Новолюбівки, Невського та Макіївки роздали 33 продуктові набори – по одному на родину. Пакунки напередодні підвезли волонтери.

Як зауважили в ОДА, у тимчасово захопленому Сєвєродонецьку дедалі частішими стають випадки зі зникненням підрядників або відсутністю в них коштів. Про останнє кажуть найманим працівникам по завершенні певної частини робіт.

“Те саме відбувається й у сусідньому Рубіжному, але там показове відновлення лише нещодавно розпочали і майже одразу зрозуміли, що місцеве населення готове працювати і за гуманітарку”, - зауважили в ОДА.

Більшає кількість нарікань на роботу служби екстреної медичної допомоги на тимчасово захопленій території України.

Причини несвоєчасного виїзду, зазначили в ОДА, нестача персоналу, відсутність палива. У прифронтових населених пунктах – ще й неможливість швидко її викликати через відсутність мобільного зв’язку.

Читайте також: Олещук підтвердив ураження українськими пілотами об’єкта РФ на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники посилили перевірки на блокпостах навколо тимчасово захопленого Сєвєродонецька Луганської області.