Двох постраждалих під час падіння уламків дрона на Вінниччині готують до операцій

Двох юнаків, які постраждали унаслідок падіння уламків збитого ворожого безпілотника на Вінниччині, готують до операцій.

Про це у Фейсбуці повідомляє Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА, передає Укрінформ.

«Цілу ніч наші медики працювали й надавали усю необхідну медичну допомогу постраждалим внаслідок чергового російського терору. Постраждало й двоє молодих хлопців. Це 17-річний Євген та 18-річний Дмитро. Хлопці отримали термічні опіки 3-го та 2-го ступенів. Вони перебувають у нашому опіковому Центрі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Вінниччині померла жінка, госпіталізована після влучання збитого «Шахеда» у будинок

Згідно з повідомленням, стан цих пацієнтів стабільний, їм надана уся необхідна медична допомога. Медики готують хлопців до подальшого оперативного втручання.

Також повідомляється, що 26-річний чоловік, який єдиний вижив після влучання дрона у житловий будинок, перебуває в одній з обласних лікарень, де йому надається уся необхідна медична допомога. Він має черепно-мозкову травму та переломи.

Його батьки, 50-річний чоловік та 50-річна жінка, загинули. Чоловік помер одразу, а жінка уранці 15 березня. За її життя медики боролися понад 7 годин, у тому числі, три години оперували.

Як повідомлялось, у ніч проти 15 березня у Вінницькій області російський дрон-камікадзе влучив у житловий будинок.

Фото: Поліція Вінниччини