Чоловіків, які з сокирами напали на військових ТЦК на Буковині, арештували без права на заставу

Двом чоловікам, які з сокирами напали на працівників ТЦК та СП на Буковині, суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

"Щодо затриманих раніше чоловіків, то за клопотанням слідчих суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави", - зазначили у поліції.

Наразі досудове розслідування триває за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 7 років. Також слідство не виключає додаткових кваліфікацій події.

Читайте також: У Києві двоє молодиків напали з ножем на підприємця, щоб відібрати елітне авто

Як повідомлялося раніше, у Чернівецькій області двоє чоловіків із сокирами напали на працівників ТЦК та СП. Один із нападників спробував наїхати машиною на військового. Обох порушників затримали.

У пресслужбі обласного ТЦК та СП кореспонденту Укрінформу повідомили, що постраждалі від нападу військові є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин. А військовослужбовець, якого збив автомобіль, повернувся до служби після поранення на фронті.

На сторінці 108-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї бригади ЗСУ у Фейсбуці також повідомили, що постраждалий військовий раніше служив в їхньому підрозділі. Це головний сержант взводу Микола Мусензовий. Він був двічі поранений на фронті та має два ордени "За мужність".