На Донеччині внаслідок обстрілів поранені п'ятеро цивільних

Унаслідок обстрілів Красногорівки, Авдіївки та Торецька Донецької області поранення зазнали п'ятеро цивільних.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, за попередніми даними, ворог обстрілював населені пункти з реактивних систем залпового вогню «Град» і артилерії.

За інформацією прокурорів, 29 грудня окупанти обстріляли з артилерії приватний сектор у Красногорівці, внаслідок чого зазнали поранень 41-річний чоловік та 83-річна жінка, а також дістав травми чоловік 79 років, який перебував у власному будинку.

В Авдіївці внаслідок влучання засобів ураження по домоволодінню дістав тілесні ушкодження 50-річний місцевий житель, у вкрай важкому стані його доправили до лікарні.

Крім того, ворог завдав удару по Торецьку, на власному подвір’ї дістала осколкові поранення та перелом ноги жінка 60 років. Її госпіталізували.

Читайте також: Сили оборони відбили 29 атак на п'яти напрямках

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, російські війська в п'ятницю, 29 грудня, завдали по Україні масованого удару. З ночі загарбники атакували ударними дронами та ракетами різних типів. Загалом ворог використав 158 засобів повітряного нападу.