На Буковині благодійники передали 60 генераторів для лікарень та установ соцзахисту

Фото

Лікарням та закладам соціального захисту Чернівецької області передали 60 генераторів, які придбали за кошти благодійників.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька ОВА, передає Укрінформ.

"Заклади охорони здоров’я та установи соціального захисту населення Буковини отримали 60 генераторів потужністю від 3 до 12 кВт. Обладнання надійшло за фінансової підтримки Програми розвитку ООН, у співпраці з департаментом регіонального розвитку Чернівецької ОДА", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що отримані генератори допоможуть забезпечити заклади області резервними джерелами електропостачання для стабільного проходження осінньо-зимового періоду.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Читайте також: ООН збирає гроші донорів на підтримку України в зимовий період

Як повідомлялося, німецькі благодійники передали Чернівцям три тисячі рюкзаків із необхідним наповненням, які роздадуть кожному першокласнику в місті.