Вінничани розпочали благодійну «трояндову» акцію зі збору коштів на дрони для ЗСУ

Фото

Вінницький Фонд громади «Подільська громада» розпочав акцію з висадки троянд «Квітни. Допомагай. Перемагай», в ході якої бюджетним закладам надають саджанці, а благодійні пожертви підуть на дрони для ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Фонду громади «Подільська громада», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Квітни. Допомагай. Перемагай» – таку назву має акція, яку реалізує Фонд громади «Подільська громада спільно з компанією «Dekoplant». Вона передбачає висадку кількох тисяч саджанців троянд різних сортів, які розподілять між дитячими садочками, школами, лікарнями, вищими навчальними закладами, ОСББ та іншими неприбутковими організаціями. Мета – уквітчати квітами Україну та підтримати наших бійців шляхом благодійних пожертв», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, кожна організація, яка візьме саджанці для впорядкування своєї території, за бажання зможе перерахувати кошти на рахунок фонду, щоб підтримати ЗСУ.

Окрім Вінниці, троянди висадять у громадах області. Зокрема, саджанці квітів передадуть бюджетним закладам освітньої, медичної та соціальної сфер.

Також із Вінниці троянди доправлять у регіони, які потерпіли від окупації - це Харківщина, Миколаївщина, Херсонщина, Чернігівщина, Дніпропетровщина, Запоріжжя та інші регіони. Там відповідатимуть за висадку квітів партнерські організації Фонду громади «Подільська громада».

Читайте також: За проєктом «Армія дронів» укомплектували бійців ще восьми ударних рот БпЛА

Завершиться акція в середині червня.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині у межах Програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» у Жмеринській та Барській міських громадах стартує проєкт із відновлення і безперервності мікро- та малого бізнесу.

Фото: vmr.gov.ua