У Сніжному загарбники звільнили медиків, які не отримали паспорти рф

російські загарбники звільнили працівників лікарні в окупованому Сніжному Донецької області за те, що ті не отримали паспорти рф.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

“російські окупанти продовжують посилювати тиск на громадян України на тимчасово захоплених територіях. Нещодавно у Сніжному Донецької області було звільнено працівників міської лікарні, які не отримали російські паспорти", - зазначається у ньому.

У Генштабі також додали, що є інші випадки тиску росіян на мешканців окупованих територій. Зокрема, у місті Енергодар Запорізької області місцеві жителі повинні отримувати дозвіл на пересування територією області.

Читайте також: У Силах оборони назвали найскладніші напрямки фронту

"Ті, хто подав заявки на отримання перепусток, піддаються посиленій перевірці з боку окупантів на предмет причетності до сил оборони України. Подекуди загарбники обшукують навіть помешкання", – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби, нашими захисниками були відбиті 52 атаки противника на зазначених напрямках.