росіяни вчора обстріляли три райони Харківщини, поранений цивільний

У Харківській області російська армія минулої доби обстрілювала прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського й Куп'янського районів, ворожим вогнем поранений мирний житель, є пошкодження і руйнування.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його даними, унаслідок мінометного удару росіян по селу Караїчне Вовчанської громади Чугуївського району поранення дістав 36-річний мирний житель. Постраждалого госпіталізували у важкому стані.

У Курилівці Куп'янського району ворожим обстрілом пошкоджені щонайменше 15 приватних будинків. Руйнувань зазнав житловий будинок у Петропавлівці.

У районі села Подоли Куп'янського району через влучання з реактивних систем залпового вогню "Град" на території лісу спалахнула пожежа.

Читайте також: З Куп’янської громади на Харківщині евакуювали 18 дітей, залишаються ще 560

Мінна небезпека в Харківській області залишається високою. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили в регіоні понад 4 гектари території та знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня в селі Сніжківка Харківської області цивільний наступив на городі на протипіхотну міну “Пелюстка”. Чоловікові завдані осколкові поранення.

Фото ілюстративне