Зеленський відвідав поранених захисників у госпіталі Запоріжжя

Фото

Президент Володимир Зеленський під час поїздки на Запоріжжя відвідав військовий госпіталь, де проходять лікування українські військовослужбовці, які зазнали поранень під час відбиття повномасштабного вторгнення росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями та вручив їм державні нагороди.

«Дякую вам за службу, бажаю швидкого одужання і всього найкращого», – зазначив він.

Глава держави також ознайомився з роботою медичної установи, оглянув приймальне та хірургічне відділення і зустрівся з військовими медиками, які працюють у цьому госпіталі.

«Ви ті, хто береже життя. Хочу подякувати вам від нас усіх, від себе особисто за вашу дуже важливу й потужну працю», – сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що лікарі повертають бійців у стрій, але, найголовніше, – повертають до життя, до рідних і близьких.

«Усі ці дні, місяці ми разом з вами йдемо до перемоги. Ви теж наші герої. І я вам бажаю цієї перемоги», – зазначив глава держави і вручив медичним працівникам державні нагороди.

Читайте також: Зеленський: Не можна бути подумки далеко від війни, підтримуйте наших бійців

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок відвідав передові позиції українських військовослужбовців на Запоріжжі, вручив воїнам державні нагороди та провів нараду щодо ситуації в області.

Фото: ОП