Кількість хворих мешканців львівського модульного містечка зросла до 53

У Львові до 53 осіб зросла кількість хворих з-поміж вимушених переселенців модульного містечка, в яких підтвердили кишкову інфекцію, з них – 30 дітей.

Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі на сторінці Фейсбуку, передає Укрінформ.

«До 53-х (30 дітей) збільшилася кількість хворих на кишкову інфекцію переселенців з модульного містечка у Львові», - йдеться у повідомлені.

Як зазначають у лабцентрі, у 42 людей (з них - 21 дитина) - легкий перебіг захворювання. Нових госпіталізованих немає. А також сьогодні з Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні вже виписали 5-х дітей.

Читайте також: У польському центрі для біженців отруїлися українці - ЗМІ

Як повідомила завідувачка відділу моніторингу та реагування на небезпеки Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Ірина Куліш, лабораторні дослідження та протиепідемічні заходи у модульному містечку Львова тривають.

Як повідомляв Укрінформ, 5 березня у Львівському модульному містечку виявили хворих з кишковою інфекцією, серед яких є діти. Загалом занедужали 41 людина (із них 22 дитини), 30 із них лікуються амбулаторно. Генеральний директор Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Наталії Тімко-Іванченко зазначила, що збудник захворювання наразі не встановлений. Відібрані зразки їжі, проби води, змиви тощо. Результати лабораторних досліджень будуть відомі до кінця цього тижня.