Лікарні Луганщини переповнені пораненими російськими військовими

На Луганщині лікарні переповнені пораненими російськими загарбниками, через що там не вистачає медперсоналу та ліків.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Луганська ОВА.

«Луганська обласна клінічна лікарня, Луганська міська багатопрофільна лікарня № 15 та Залізнична лікарня передані для користування російським окупаційним військам. Місцевому населенню в обслуговуванні відмовляють та пропонують звертатися до інших лікувальних закладів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одній з лікарень зараз перебуває понад 1000 поранених бойовиків. Для надання їм допомоги не вистачає медичного персоналу, асистентів хірургів, а також достатньої кількості медичних препаратів, ліжкомісць та постільної білизни.

За інформацією ОВА, росіяни готуються приймати наступну партію поранених окупантів, адже за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки ворога в районах Стельмахівки, Червонопопівки.

Читайте також: На Луганщині ворог замінував мости, траси та лісосмуги

Окрім того, жителі окупованого Сєвєродонецька повідомляють, що під виглядом ремонтних робіт росіяни проникають в їхні квартири, як порожні, так і заселені. В оселях загарбники вирізають радіатори та викрадають особисті речі.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині російські загарбники замінували великі мости, траси та всі лісосмуги, що значно ускладнює просування вперед ЗСУ.