У Вінниці почали підключати до тепла будинки

У Вінниці в понеділок, 24 жовтня, розпочався опалювальний сезон для житлового фонду, тепло подали у 165 багатоповерхових будинків.

Про це йдеться у повідомленні Комунального підприємства Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Сьогодні, 24 жовтня, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради «Про початок опалювального періоду 2022-2023 років на території Вінницької міської територіальної громади» розпочало подачу послуги з постачання теплової енергії для населення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що теплопостачальне підприємство забезпечує тепловою енергією 1223 будинки житлового фонду м. Вінниці. Станом на 12 годину теплоносій вже подано у 165 будинків споживачів.

Читайте також: Укренерго очікує зменшення навантаження на енергосистему із початком опалювального сезону

Послуга з постачання теплової енергії подається у будинки поступово. Першочергово теплоносій отримають споживачі, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні та отримали відповідні акти готовності.

Як повідомлялось, з 13 жовтня КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало подачу теплоносія для закладів соціальної сфери. Наразі послугою з теплопостачання вже забезпечено 37 закладів соціальної сфери та 29 установ та організацій, відповідно до заявок керівників цих закладів.