У Рівному сьогодні ввечері можуть почергово відключати світло

У Рівному для стабілізації електропостання після ракетного удару російської армії будуть проводити відключення електроенергії.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк, передає Укрінформ.

«Для стабілізації системи енергопостачання у нашому місті будуть відбуватися віялові відключення електроенергії. Тож сьогодні частково може бути відключення світла з 16 до 23 години», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Школи Рівного через проблеми з електропостачанням з 24 жовтня йдуть на канікули

Третяк зауважив, що у місті почергово відключатимуться Північний район, автовокзал «Чайка», район автовокзалу на Київський, район Радіозаводу, Мототреку, Новий двір, 12-та школа, Покровський собор, Грабник, Гідропарк (Степана Бандери, Короленка, Замкова).

За його словами, тривалість і час відключення залежатиме від навантаження, як загалом у системі області, так і на окремих ділянках споживання в тому чи іншому районі міста.

Читайте також: У медзакладах Рівненщини повністю відновили електропостачання

Як повідомляв Укрінформ, школи Рівного з 24 до 28 жовтня перебуватимуть на канікулах через проблеми з електро- та водопостачанням внаслідок ракетних обстрілів з боку російських військ.

Зранку 22 жовтня російські війська здійснили масований ракетний удар по території України, атакувавши об’єкти критичної інфраструктури в різних областях.

За даними Офісу Президента, унаслідок ракетного удару російських військ по енергетичних об'єктах України вранці 22 жовтня без електропостачання залишилися майже 1,5 мільйона споживачів.