Школи Рівного через проблеми з електропостачанням з 24 жовтня йдуть на канікули

Школи Рівного через проблеми з електропостачанням з 24 жовтня йдуть на канікули

Укрінформ
Школи Рівного з 24 до 28 жовтня перебуватимуть на канікулах через проблеми з електро- та водопостачанням внаслідок ракетних обстрілів з боку російських військ. Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

«Загалом під час комісії прийняли ряд важливих для громади рішень. Серед них, зокрема, провести осінні канікули в школах міста. Канікули триватимуть тиждень, з 24 жовтня до 28 жовтня», - йдеться у повідомленні.

Натомість садочки міста працюватимуть у звичному режимі. У випадках, коли в закладах буде відсутнє водопостачання чи електроенергія, прийматимуть додаткове рішення.

Читайте також: У медзакладах Рівненщини повністю відновили електропостачання

Окрім того, на території громади заборонили використання освітлення вуличних вивісок від сьогодні, 23 жовтня, з 18.00. Триватиме це до стабілізації ситуації.

Третяк додав, що на території громади також обмежили використання вуличного освітлення.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 22 жовтня російські війська здійснили масований ракетний удар по території України, атакувавши об’єкти критичної інфраструктури в різних областях.

За даними Офісу Президента, унаслідок ракетного удару російських військ по енергетичних об'єктах України вранці 22 жовтня без електропостачання залишилися майже 1,5 мільйона споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-