росія «подарувала» Маріуполю зношені автобуси - Андрющенко

Очільник окупаційної адміністрації Маріуполя просить у начальства перевірити стан подарованих автобусів, термін експлуатації яких давно вичерпаний. 

Про це в Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Дивіться, яка краса! Гауляйтер Маріуполя Іващенко звертається до «міністра днр» з проханням провести додаткові обстеження автобусів, що подарували росіяни з Пітера. Відверто пише, що приїхало лайно, яке не просто в стані «неможлива експлуатація», але пожежонебезпечне. Тобто, якщо їх вивести на маршрут, є великий ризик, що ці подаровані лайнобуси перетворяться на бавовну разом з людьми», - наголосив Андрющенко.

Читайте також: Загарбники планують збільшити населення Маріуполя за рахунок громадян рф

Він додав, що росіяни «на картинку» дарують, а колаборанти радісно приймають непотріб, з яким невідомо, що робити.

Радник мера навів як ілюстрацію фотокопію листа до донецького «міністра», отриману від «підпільної організації «Маріупольський спротив».

«Пікантна подробиця. Документ отримано від групи «Маріупольського Спротиву» безпосередньо з адміністрації гауляйтеру. Приємно, що Спротив не лише зростає, але вже оточив колаборантів у самому «центрі прийняття рішень», - зазначив Андрющенко.

Читайте також: Сумна, сумна скрипалька з Маріуполя

Як повідомлялося, після захоплення Маріуполя «шефство» над ним узяла адміністрація Санкт-Петербурга, яка зобов’язалася вжити заходів для відродження зруйнованого міста. Утім, усе це виявилося звичайною пропагандою. Зокрема, до міста було доставлено близько 70 автобусів, але на лініях курсує всього 30.