У Миколаєві під час обстрілу загинув глава агрохолдингу «Нібулон» Олексій Вадатурський

У Миколаєві внаслідок нічного ворожого обстрілу загинули очільник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський і його дружина.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Миколаїв – Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська", - зазначив Кім.

Він наголосив, що Олексій Вадатурський зробив багато для Миколаївщини і для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону начальник ОВА назвав неоціненним.

"З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром", - написав Кім.

Олексій Вадатурський - український бізнесмен, Герой України, засновник і генеральний директор агрохолдингу «Нібулон», віцепрезидент Української зернової асоціації. Народився у 1947 р. в с.Бендзари на Одещині.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупанти у ніч проти 31 липня нещадно гатили по Миколаєву, внаслідок чого було зруйновано низку об’єктів та пошкоджено житлові будинки.