У Херсонській ОВА прокоментували удари ЗСУ по мостах: Ремонт загарбникам не допоможе

Ремонт мостів на Херсонщині, по яких завдали удару Збройні сили України, окупантам не допоможе.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив т.в.о. керівника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій.

«Удари були нанесені по Антонівському мосту, Дар'ївському і Каховському… Рух по цих мостах важкої техніки на сьогодні, скажемо так, дуже ускладнений. У них є спроби ремонту мостів, є повідомлення про те, що вони планують наведення понтонних переправ. Але повірте, наші вояки як працюють ефективно, так і будуть працювати… Це (ремонт мостів – ред.) їм (російським окупантам - ред.) точно не допоможе», - сказав Бутрій.

За його словами, удари по мостах - це сигнал для російських військових, що настав час тікати з Херсонщини зокрема, і загалом з території України, підкреслив Бутрій.

Він зазначив, що наразі в нього немає інформації, кого саме окупанти залучили до проведення ремонтних робіт.

Бутрій наголосив, що ЗСУ продовжують тиснути на ворога і крок за кроком наближають звільнення території Херсонщини. Українські військові, додав він, дуже точно і ефективно влучають у склади з боєприпасами, скупчення живої сили та по логістиці ворога - по мостах.

Читайте також: ЗСУ за тиждень пошкодили всі контрольовані рф мости, які ведуть до Херсона — ISW

Як повідомляв Укрінформ, українські військові тримають під вогневим контролем логістичні маршрути російських загарбників на Херсонщині, що збільшує перевагу ЗСУ.

Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

На Херсонщині російські загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під великим питанням.