В Енергодарі загарбники розганяють фейки про «партизанів-терористів»

В окупованому Енергодарі російські загарбники створюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти проти місцевих мешканців.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"Сміттєві Телеграм-канали мордорської орди, яка засіла в Енергодарі, останнім часом намагаються нав’язати місцевим мешканцям думку про те, що вони активно борються з неіснуючими партизанами, вилучають арсенали зброї, викривають замахи… Ось і сьогодні недолугі «знайшли» біля зупинки громадського транспорту «саморобний вибуховий пристрій». І звичайно ж, відразу викрили наміри невстановлених осіб - теракт! Проти працівників станції, які чекають на зупинці автобуси", - написав Орлов.

Він наголосив, що Енергодар - місто освічених людей. І дешева пропаганда лише смішить усіх адекватних жителів, які розуміють, що терористи - це росіяни.

Читайте також: росіяни обстрілюють Енергодар, звинувачуючи ЗСУ

Мер вважає, що такі фейки росіяни створюють, аби звітувати керівництву про свою "активну діяльність", виправдати терор, який чинять у місті, а також списати на міфічних "партизанів" власні прорахунки.

Як повідомляв Укрінформ, російська пропаганда перекручує матеріали видання The Washington Times, намагаючись переконати, що Україна нібито залишиться без американського озброєння.