росіяни обстріляли підприємство на околиці Харкова, поранені троє людей

Фото

У Харкові ворог обстріляв підприємство в Немишлянському районі, в результаті влучання боєприпасу почалася пожежа, троє людей отримали поранення.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«О 10:23 22 червня на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у виробничій будівлі одного промислових підприємств в Немишлянському районі Харкова. Пожежа трапилась внаслідок влучання ворожого боєприпаса. За попередніми даними, від уламків боєприпаса отримали поранення троє людей: двоє чоловіків та жінка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежа охопила біля 50 кв. метрів. Горіло перекриття в будівлі та автомобіль, що стояв поруч. Вогонь вдалося локалізувати за 20 хвилин, ліквідували пожежу об 11:24.

Читайте також: Ворог обстрілює Харків та область, є загиблі та поранені

Як повідомлялося, Харківщина піддається масованим ворожим обстрілам. 21 червня загинуло 15 людей, у тому числі 8-річна дитина, і щонайменше 18 отримали поранення. У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони, де були пошкоджені господарські та промислові об'єкти та сталося кілька масштабних пожеж. Зранку 22 червня війська рф обстріляли Немишлянський район.