На Київщині відновили роботу 339 автобусних маршрутів

На Київщині відновили роботу 339 приміських та міжміських автобусних маршрутів. 

Про це в Телеграмі написав голова Київської обласної військово-цивільної адміністрації Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

"Станом на сьогодні, на території Київської області відновили роботу 339 приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування, на яких задіяно близько 600 транспортних засобів", - написав Кулеба.

Він наголосив, що пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони Київської області, робота щодо відновлення всіх автобусних маршрутів продовжується.

Водночас голова обласної військово-цивільної адміністрації зазначив, що з’явились випадки діяльності нелегальних перевезень автомобільним транспортом без дозвільних документів.

Читайте також: Південний міст у Києві закриють для проїзду приватних автівок

За його словами, для унормування цього питання Управлінням пасажирських перевезень спільно з Управлінням патрульної поліції Київської області та Укртрансбезпекою на постійній основі здійснюються виїзні перевірки фактів із відповідними наслідками.

Як повідомляв Укрінформ, влада Київської області вважає нині пріоритетом відновлення транспортної інфраструктури, пошкодженої внаслідок бойових дій.