Обстріл Харківщини: за добу загарбники поранили сімох людей

У Харківській області за добу внаслідок російських обстрілів поранень зазнали семеро мирних жителів.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За словами посадовця, минулої доби обстрілів Харкова не зафіксовано, проте загарбники обстрілювали населені пункти в області.

«Загалом по області за добу поранення дістали 7 мирних мешканців: Чугуївський район - 4 особи, Ізюмський - 1 особа, Харківський район - 2 особи», - зазначив Синєгубов.

Він поінформував, що у Харківському районі через обстріли сталася лісова пожежа. У селах Чугуївського району внаслідок влучення боєприпасів пошкоджені будинки та господарські будівлі, гаражі.

У Богодухівському районі вночі загарбники обстріляли Золочівську громаду. Пошкоджено адміністративну будівлю одного з підприємств, сталася пожежа.

В Ізюмському районі через обстріли також пошкоджене підприємство, виникла пожежа.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку бої йдуть за населений пункт Рубіжне. У районі Ізюма тривають активні бої. Наші захисники відбивають атаки ворога та завдають йому відчутних втрат», - зазначив очільник ОВА.

Читайте також: Ворог постійно нарощує сили на Харківщині - «Азов»

Як повідомлялося, за даними Генштабу, на Харківському напрямку підрозділи противника за підтримки вертольотів армійської авіації намагалися не допустити подальшого просування українських військ до державного кордону. Ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Перемога, Руська Лозова, Стара Гнилиця, Байрак, Верхній Салтів та Замулівка, завдав авіаудару неподалік Мосьпанового.