У Луцьку відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ

Фото

У Луцьку стартував благодійний забіг «Наближаємо перемогу» на підтримку Збройних сил України та зокрема 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, передає Укрінформ.

«Захід відбувся у Центральному парку Лесі Українки у Луцьку, однак будь-хто за межами нашого міста також міг взяти участь онлайн — обрати зручний час та місце самостійно й поділитися результатом. Також дозволяється обрати дистанцію, що підійде саме для вас — від 1400 метрів та до 14 кілометрів, без обмеження за віком чи статтю. Для цього необхідно просто зареєструватися на сайті й обрати 1 із 5 забігів та сплатити благодійний стартовий внесок, що піде на придбання спеціалізованого обладнання для 14-ї бригади», - зазначив Поліщук.

За його словами, благодійний забіг “Наближаємо перемогу” у режимі офлайн повториться 22 травня з 8.00 до 14.00 на головній алеї Центрального парку, всі охочі можуть долучитися.

«Для багатьох це чудова нагодою додатково підтримати ЗСУ, а окрім того — повернутися до активного, спортивного життя та укріпити свій дух», - вважає мер.

Читайте також: Платформа United24 за перший тиждень зібрала понад $25 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, велозабіг «Львівська сотка» цього року відбудеться у новому форматі: звичного спільного заїзду не буде, однак учасники самостійно долатимуть дистанцію та допомагатимуть зібрати гроші для українських військових.