Серед постраждалих унаслідок ракетних обстрілів Львова двоє людей у важкому стані

Через ранкові ракетні обстріли в понеділок у Львові постраждало 11 цивільних людей, двоє з них перебувають у важкому стані в лікарнях. 

Про це в ефірі відеомарафону сказав міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

«Найстрашніше сьогодні – це загибель шести безвинних людей, які просто прийшли на роботу, де і загинули. 11 поранених, з них одна дитинка. Я на контакті з нашими головними лікарями, постраждалим надається вся необхідна допомога. Двоє з поранених знаходяться у важкому стані, але всім необхідним наші лікарні забезпечені», - зазначив Садовий.

Він додав, що всі комунальні служби міста, лікарні, ДСНС працюють у посиленому режимі, ліквідовуючи наслідки ворожих атак. Рух громадського транспорту в місті наразі змінений, але все працює.

Читайте також: Внаслідок ракетного удару по Львову шість людей загинули, вісім - травмовані

«Я повністю погоджуюся із тією тезою, що сьогодні озвучують усі лідери - це є геноцид. Це свідоме знищення українців. І вони (рашисти - ред.) це роблять прицільно, атакуючи цивільні об’єкти. А на це має бути відповідне судове рішення і рішення світу, щоб росію повністю ізолювати із міжнародних майданчиків», - додав мер Львова.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Повітряного командування «Захід», у понеділок вранці здійснено чотири ворожих ракетних удари по Львову. Три – по об‘єктах військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.