Маріупольський університет, корпуси якого зруйновані, переїздить у Дніпро

Приазовський державний технічний університет переїздить на майданчик “Дніпровської політехніки”.

Про це університет повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Незважаючи на значні руйнування навчальних корпусів, наш університет продовжує працювати, оскільки головне не стіни, а люди. НТУ «Дніпровська політехніка»- один із потужних закладів вищої освіти України - люб’язно надав нам майданчик для відновлення роботи нашого вишу”, - йдеться у дописі.

Зазначається, що ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», завдяки злагодженій роботі колективу та керівництва Дніпровської політехніки, поновлює навчальний процес.

Як повідомляв Укрінформ, із початку російського масштабного вторгнення повністю зруйновано 88 закладів освіти, 33 заклади вищої та професійної освіти залишили місця постійної дислокації і переїхали до інших регіонів.

Читайте також: У єдиній вцілілій школі Маріуполя загарбники хочуть почати навчання

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.