Нафтогаз продовжує постачати газ 270 тисячам абонентам на Херсонщині

ГК «Нафтогаз України» продовжує постачати газ 270 тис. клієнтам Херсонської області.

Про це повідомляє Нафтогаз в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наголошуємо, що ГК «Нафтогаз України» продовжує постачати блакитне паливо в регіон, а це 270 тис. клієнтів, які отримують український газ від «Нафтогазу». Ми не допустимо жодних штрафів, а тим паче відключень від газу наших людей», — підкреслюють в компанії.

Зауважується, що з початку повномасштабного вторгнення росії клієнти компанії в Каховці, Каланчаку, Генічеську, Херсоні, Нижніх Сірогозах, Скадовську, Чаплинці, Чорнобаївці та інших містах області вже оплатили понад 50 тисяч рахунків.

Читайте також: На Херсонщині військові рф викрадають і катують людей

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Населені пункти Херсонської області з перших днів війни перебувають в окупації. Жителі регіону регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області.