Стартував ремонт дороги Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь

Фото

На Донеччині за програмою Президента «Велике будівництво» біля Волновахи стартував ремонт автодороги Н-20 Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Донецькій області.

«Стартував поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-20 Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь на ділянці км 188+004 – км 208+666», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ця траса проходить біля міста Волноваха, і це І категорія автомобільної дороги протяжністю 20, 662 км. Загальна вартість ремонту становить понад 766, 5 млн грн.

Читайте також: На Миколаївщині відремонтують дороги на популярних туристичних маршрутах

Робочим проєктом передбачається відновлення транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини - водовідведення та штучних споруд. А також доведення елементів облаштування до нормативних вимог.

Біля Волновахи відремонтують дорогу Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь / Фото: Укравтодор

Роботи буде виконувати підрядна організація «ДС Пром Груп».

Найближчим часом буде зроблено: зрізання дрібнолісся та чагарнику з укосів земляного полотна; розбирання автопавільйонів; розбирання бортового каменю; розбирання металевого бар’єрного огородження, дорожніх знаків та фрезерування існуючого дорожнього одягу.

Читайте також: На Миколаївщині ремонтують два мости

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою "Велике будівництво" планують побудувати та відновити 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.