На Рівненщині оновили дорогу, що веде від кордону із Білоруссю на Хмельниччину

Велике будівництво

Якісне асфальтне покриття, бар’єрне огородження та пластикова розмітка - саме так виглядає нині дорога, що з'єднує рівненське село Городище на кордоні з Білоруссю та місто Старокостянтинів на Хмельниччині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«Осучаснили автошлях Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу Острога. Відтепер замість протяжних колійностей, глибоких ям та численних вибоїн тут з’явилось якісне щебенево-мастикове асфальтне полотно. Відремонтували дорогу в рамках президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво», - зазначили в адміністрації.

Автошлях проходить територією Рівненської і Хмельницької областей. Тож тепер дістатися до потрібного населеного пункту чи сусідньої області буде значно комфортніше і швидше. Дорога з'єднує село Городище на кордоні з Білоруссю та Старокостянтинів Хмельницької області.

Верхній шлях автодороги Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів вкритий якісним щебенево-мастиковим асфальтом. Окрім цього, тут встановили освітлення, металеве бар’єрне огородження та спеціальну дорожню розмітку.

«Роботи завершені на 100%. Дорога повністю на гарантії підрядника терміном 5 років. У разі виникнення недоліків по об’єкту, підрядник усуватиме їх власним коштом», - зазначив керівник САД у Рівненській області Олексій Востріков.

Як повідомляло агентство, цьогоріч у президентську програму «Велике будівництво» у Рівненській області потрапило 11 об’єктів. На реалізацію цих проєктів спрямують 160 млн грн з державного бюджету та майже 39 млн грн - з місцевих.

Читайте також: На Рівненщині завершився ремонт траси Устилуг-Луцьк-Рівне

Раніше повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" 22 лютого повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Мета проєкту – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Фото: www.rv.gov.ua